cheddan

مطالب مفید و سرگرم کننده (( میهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! این خواستی است همه گیر ، که اگر جز این باشد باید در شگفت بود . ))

Unknown
مشاهده نمایه کامل من

۲۱ مرداد ۱۳۹۱

یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان



خبر موفقیت این ورزشکار ایرانی‌الاصل تحریریه بخش فارسی دویچه وله را غافلگیر کرد. داستان از آنجا شروع شد که یک رسانه آلمانی‌زبان گفت‌وگویی با وی منتشر کرد و همین موضوع توجه تحریریه به این پدیده استثنایی را برانگیخت.

اما دیری نپائید که حس ناباوری اولیه رنگ باخت. یک جستجوی ساده در گوگل نشان داد که این ورزشکار ایرانی که در فضای رسانه‌ای فارسی‌زبان فرد کمابیش گمنامی است، در کشور آلمان چهره‌ای شناخته شده و مطرح است.

کافی است در گوگل عبارت "Der stärkste Mann Deutschlands" (قوی‌ترین مرد آلمان) را جستجو کنید. بدین ترتیب هزاران مطلب در مورد وی می‌یابید.


او متولد اول ژوئیه ۱۹۷۹ (دهم تیرماه ۱۳۵۸) در شهر آبادان است.


نام وی پاتریک بابومیان است؛ پدرش از ارامنه آبادان و مادرش از ارامنه اصفهان. قد پاتریک یک متر و ۷۱ سانتی‌متر است و وزنش ۱۲۱ کیلوگرم.




کارنامه موفقیت‌های پاتریک بسیار درخشان است. وی که در سال ۱۹۹۹ جایزه مسابقات زیبایی اندام جوانان آلمان را تصاحب کرده بود، در میادین ورزشی آلمان و اروپا بارها خوش درخشید و در سال ۲۰۱۱ عنوان قوی‌ترین مرد آلمان را از آن خود کرد.



پاتریک به آلمانی بودن خود و این‌که موفق شده است عنوان قوی‌ترین مرد آلمان را تصاحب کند، افتخار می‌کند. اما او زادگاهش آبادان را فراموش نکرده و با شور فراوان از خاطرات شیرین کودکی‌اش در اصفهان می‌گوید.





یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان

پاتریک بابومیان عادتی دارد که بی‌ربط به پهلوانی‌اش هم نیست. وی عادت کرده که انسان‌ها را نیز همچون پر کاهی بلند کند. این قاعده شامل خبرنگارانی نیز می‌شود که برای مصاحبه با وی قدم پیش می‌نهند. این‌بار قرعه به نام فرید اشرفیان، خبرنگار بخش فارسی دویچه وله، افتاده است.
یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان



اهمیت کار پاتریک بابومیان که توجه گسترده رسانه‌های آلمان را به خود جلب کرده تنها به موفقیت او در عرصه رقابت‌های ورزشی محدود نمی‌شود. این ورزشکار آبادانی یک گیاهخوار است.
پاتریک نه تنها گیاهخوار، که حتی وگان است. وگان‌ها (گیاهخواران مطلق) شاخه‌ای از گیاهخواران هستند که از خوردن هر محصول حیوانی پرهیز می‌کنند. این بدان معنی است که این افراد حتی شیر، ماست، یا هر نوع محصول لبنی را از برنامه غذایی خود حذف کرده و تخم مرغ و عسل هم نمی‌خورند.
این گیاهخوار ایرانی‌الاصل شیفته قدرت و نیروی انسانی است و در عین حال مخالف هرگونه خشونت. خودش معتقد است که گیاهخواری نه تنها از توان جسمی‌اش نکاسته که باعث افزایش بی‌سابقه نیرویش شده است.

قدرت و توان پاتریک تنها در بازوهایش گرد نیامده. او فردی است روشن و تحصیل‌کرده که واپسین روزهای تحصیل در رشته‌ی روانشناسی را می‌گذراند.

بدیهی است که گیاهخواری مطلق قوی‌ترین مرد آلمان پدیده‌ای جذاب برای رسانه‌های آلمانی‌زبان بوده و خبرنگاران رسانه‌های متفاوتی را وسوسه کرده که پرده از راز موفقیت این پهلوان برگیرند. شبکه‌های رادیو و تلویزیونی بزرگ آلمان و همچنین بسیاری از روزنامه‌ها بارها با پاتریک بابومیان در باره زندگی و موفقیت‌هایش گفت‌وگو کرده‌اند
در ۱۵:۴۲ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: واقعی

معجزه درمان با روش سلول درماني و PRP


جهت درمان 1- ريزش مو و طاسي سر 2- از بين بردن چروكهاي پوست صورت و گردن 3- از بين بردن تيرگي و چين وچروكها و پف زيرچشم

PRP چيست؟

PRP يك روش نوين و بنيادين سلول درماني در علم پزشكي است به طوريكه براي انجام آن تنها در يك جلسه حدودا يك ساعته فقط چند سيسي از خون فرد گرفته ميشود و طي پروسه ای كه روي خون انجام ميشود، پلاسماي غني شده از پلاكتها و فاكتورهاي رشد خون فرد فرآوري و جداسازي ميشود سپس اين پلاكتها و فاكتورهاي رشد پلاكتي، فعال (Active) شده و به ناحيه تحت درمان با تكنيكها و ابزارهاي خاصي به صورت تزريقهاي سطحي منتقل ميشود و باعث سلولسازي و جوانسازي (rejuvenation) در آن محل ميشود.

از مزاياي PRP اين است كه تنها در يك جلسه و به صورت سرپايي و بدون نياز به هيچ نوع بستري انجام ميشود و چون فقط و فقط از خون خود شخص استفاده ميشود و هيچ نوع عارضه و حساسيتي ايجاد نميكند.

درمان طاسي و ريزش مو :



با انجام يك جلسه PRP در ناحيه سر، باعث تحريك فوليكولهاي مو و فعالشدن آنها ميشود و به طور معجزهآسايي باعث رويش مجدد موهاي سر ميشود.

از مزاياي اين روش اين است كه براي انجام آن (برعكس روش كاشت مو) نيازي به كوتاه كردن موي سر شخص نيست و هيچگونه آثار (اسكار جراحي) و خونريزي ايجاد نميشود و جالب اينكه موهاي ايجاد شده با اين روش مو هستند نه كرك.

درمان چروكهاي پشت دست:



يكي از بهترين و كارآمدترين روشهاي براي صاف كردن و پر كردن چروكهاي پشت دستها كه باعث پيرتر نشان دادن فرد ميشود، PRP كردن اين ناحيه است. زيرا با اين روش پشت دست فرد شروع به بافتسازي، سلولسازي و جوانسازي خود ميكنند.

درمان چروكهاي صورت و گردن :

به دليل آنكه با PRP كردن پوست صورت و گردن، باعث فعال شدن فيبروبلاستها و كلاژنسازي و درنتيجه بافتسازي پوست ميشويم بديهي است چروكهاي اين نواحي با سلولها و بافتهاي خود فرد شروع به ترميم و پر شدن ميكند و نتيجه ارزشمند آن جوانسازي پوست و از بين رفتن چين و چروكهاي اين نواحي است.

درمان تيرگي، گودي و پف زيرچشم:

شايد اغراق نباشد اگر بگوييم با يكبار PRP در ناحيه زيرچشم، ترميم، سلولسازي و بافتسازي در اين ناحيه شروع شده و به طور فوقالعادهاي باعث پر شدن گودي زيرچشم و از بين رفت

نكته حائز اهميت و مهم در درمان با روشPRP اين است كه با يكبار PRP كردن ناحيه موردنظر، نتيجه درماني آن را سالهاي سال به صورت ماندگار و طولاني ميبينيم و هزينه آن در مقايسه با اعمال جراحي و زيبايي اصلا قابل قياس نيست، نياز به بستري و استراحت ندارد و فرد پس از انجام آن ميتواند بلافاصله به انجام كارهاي روزمره خود بپردازد.

و اما مهمتريـــن نكتـــه:

درمان با PRP هـم در زنان و هـم در مـردان موثر است و هيچ نوع محدوديت سني و جنسـيتي ندارد.
در ۱۵:۳۴ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: علمی

تصويري ديدني از شليك صاعقه به آبشار بلند جهان


رابرت هاردينگ، عكاس اروپايي در لحظه شليك صاعقه از ميان يك ابر بر روي يك آبشار عظيم دست به ثبت اين رويداد جالب توجه زده است.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين تصوير در نزديكي آبشار بلند 250 متري كائتور در گويان آمريكاي جنوبي به ثبت رسيده است.
با تركيب نور خورشيد، ‌صاعقه آسماني و آب در حال ريزش از آبشار، هاردينگ توانسته طبيعت را به شكل چشم‌نوازي به تصوير بكشد.
رودخانه پوتارو از ميان پارك كائتور عبور كرده و اين آبشار ديدني را ايجاد كرده است. اين رود از يك ريزش آب 886 متري و بيش از 136 هزار ليتر آب داراي تانن در ثانيه برخوردار بوده كه در پوششي از مه و رنگين كمان در يك تنگه صخره‌اي فرو مي‌ريزد.
آبشار كائتور يكي از بلندترين و ديدني‌ترين آبشارهاي جهان است.

در ۱۵:۲۵ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: دیدنیها

گف‌وگو با بن‌کینگزلی بازیگر نقش ابوعلی سینا در فیلم مدیکوس

گف‌وگو با بن‌کینگزلی بازیگر نقش ابوعلی سینا در فیلم مدیکوس


دویچه وله : تهیه فیلم سینمایی مدیکوس با بازی بن کینگزلی در نقش ابوعلی سینا حکیم و طبیب سرشناس ایرانی از چند هفته پیش آغاز شده است. بخش‌هایی از این فیلم، با همکاری ده‌ها ایرانی در شهر کلن آلمان تهیه می‌شود.

فیلم‌نامه رایان برگر بر اساس رمان مدیکوس اثر نوا گوردون نویسنده آمریکایی، نوشته است. این رمان در سال ۱۹۸۶ منتشر شد و بیش از ۲۱ میلیون نسخه از آن در دنیا به فروش رسید.

داستان مدیکوس در قرن یازدهم میلادی روی می‌دهد و درباره راب کول، یک بچه یتیم و فقیر انگلیسی است که تصمیم می‌گیرد برای تحصیل طب به ایران سفر کند.استلان اسکارسگارد بازیگر سوئدی نیز كه اخیرا در فیلم پرفروش "انتقام‌جویان" بازی كرده است، در فیلم مدیکوس نقش اولین استاد "راب كول" را ایفا خواهد كرد. اولیویه مارتینز بازیگر فرانسوی نیز در نقش "شاه علاءالدوله" حاكم اصفهان ظاهر می‌شود.

فیلمبرداری "طبیب" تا ماه سپتامبر در آلمان و مراکش ادامه خواهد داشت. هنگام تهیه فیلم در شهر کلن بیش از ۲۰۰ نفر در در جلو و پشت دوربین کار می‌کنند.

فیلیپ اشتولتسل کارگردان فیلم تحسین شده "چهره شمال" است که در سال ۲۰۱۰ ساخته شد. او با موزیک ویدیوهای خود به خصوص برای "رام اشتین"، "گاربیج" و مدونا به شهرت رسید.ابوعلی سینا پنجمین فیلمی است که این فیلمساز کارگردانی می‌کند. او با بودجه ۲۵ میلیون یورویی (نزدیک ۴۰ میلیون دلار) و حدود ۴ ماه فیلمبرداری این فیلم را آماده می‌کند. فیلم مدیکوس قرار است پاییز سال آینده به روی اکران عمومی بیاید.
سر بن کینگزلی سال ۱۹۸۳ برای فیلم سینمایی "گاندی" برنده جایزه اسکار شد و برای فیلم‌های "باگزی"، "جانور جذاب" و "خانه‌ای از شن و مه" نیز نامزد اسکار بوده است. او در "خانه‌ای از شن و مه" نقش یک سرهنگ ایرانی را ایفا کرد.
بامداد اسماعیلی، درباره انگیزه کینگزلی برای بازی در این فیلم گفت‌وگو کرده است:

دویچه وله: سر بن، شما مشهور به این هستید که نقش های بالا و پیچیده بازی کنید. مانند گاندی، گانگستری به اسم دان لوگان یا الجازاری. چه نکته‌ای نظر شما را برای بازی نقش ابو علی سینا جلب کرد؟

سر بن کینگزلی: نمیدونم، حس درونی، احساس؟ فکر میکنم نکته ی که مرا به این کار سوق داد ملاقات یک خانم ایرانی بود در لندن. او برای من تعریف کرد که ابن سینا در ایران یک قهرمان ملی محسوب میشه. احساس سربلندی و افتخار او من را به نحوی تحت تاثیر قرار داد. ما هنرپیشه ها کلا نمیتونیم توضیح بدیم که چرا یک نقش را قبول میکنیم. خیلی رازآمیز است. خیلی حرف های بیربط و بیجا زده میشه در مورد هنر پیشگی. مثلا گفته می‌شه نقش محشریه یا خوب تدوین شده. ولی همان خانم جوان در لندن درست انگشت روی نقطه حساسی گذاشت. یعنی ابو علی سینا را برای من مجسم کرد. او یک نماد انسان مدرن است. در فیلم هم او یکی از مدرن ترین شخصیت هاست. او قوه درک بسیار پیشرفته ی دارد. همیشه کنجکاو و در حال کنکاش است. استاد برجسته‌ای است. و همچنین یک فیلسوف، یک شاعر و یک ستاره شناس، یک طبیب وبه طور کلی یک هنرمند ارجمند است. به خاطر همین من او را یک انسان مدرن خطاب کردم. جای دریغ و افسوس است که در دنیای امروزی نمی‌شود انسانی را پیدا کرد که پنج حسن را یکجا در خود داشته باشد.
تصور کنید ما امروزه اغلب خودمان را روی یک رشته به خصوص متمرکز می‌کنیم ولی او پنج کاره بود. یعنی میشه تشبیهش کرد به کودکی که به تمام جهان و رشته کارهای آن ذوق و شوق دارد. خلاصه من در این انسان یک شوق و ذوق کودکانه و سر سختانه کشف کردم.


میتونید در مورد کتاب نووا گوردون و شباهت‌های او با فیلمنامه توضیح بدین؟
در این رابطه نمیتوانم چیزی بگویم. چون‌که راستش را بخواهید من کتاب را نخوانده ام. من فقط بامتن فیلمنامه آشنا هستم. البته میدانم که دست اندرکاران فیلم در این مورد با نویسنده کتاب مدیکوس صحبت کردند و او هم متقاعد به این کار بود و حق تهیه این فیلم را به آن‌ها داد. به هر حال متن فیلمنامه که بدستم رسید تمرکزم را روی آن و در آوردن خود فیلم گذاشتم. یعنی که فرصت ندادم تعبیر دیگری از داستان در من تاثیری بگذارد.

چی شد که کتاب را نخوندید؟

وقت نداشتم. در حال حاضر همزمان به بازی در چهار فیلم مشغولم. البته کار جذاب و هیجان انگیزی است. گرچه آدم باید چهار اسبه بتازد ولی هیچ کدام از اسب ها را با آن دیگری اشتباه نمی‌کند. من هیچ سرگردانی ندارم. مشخص بگویم: یکی فیلم است بنام "اندر" دومی "شکارچی راهنما"، سوم "مرد اهنین" و چهارم هم همین فیلم "مدیکوس".

پس باید خیلی در سفر باشید؟
دقیقا. اول با فیلم "مرد آهنین" شروع شد. کار "اندر" تازه تموم شده. الان می‌رم برای بازی در "شکارچی" و بعد برمی‌گردم به مراکش به خاطر همین فیلم "مدیکوس". تازه بعد از آن می‌رم که کار فیلم "مرد آهنین" رو تمام کنم.

قبل از این که این نقش را قبول کنید، تا چه حد ابوعلی سینا را می‌شناختید؟
اگرهمان خانم جوانی که پیش‌تر صحبت‌ش را کردم و با او مدت کوتاهی هم کار می‌کردم برایم توضیحی نمی‌داد، نمی‌دانستم که ابن‌سینا چه گنج گران بهائی بوده است. اما می‌دانستم که جهان اسلام در آن زمان در رشته‌های علمی گوناگون مانند ریاضیات ، شیمی، ستاره‌شناسی و جغرافیا پیشرفت‌های برق آسا و اکتشافات بسیاری داشته، در حالی که اروپا به اصطلاح سده‌های تیره را طی می‌کرد، به‌ویژه ایران عصر طلائی خود را می‌گذراند. دورانی بارور، خلاق و جذاب بود.
آیا این نقش برای شما در حکم چالشی بود؟
ببینید، من اسمش را چالش نمی‌گذارم. چون‌که اگر چالش به حساب می‌آمد، بازی اش نمیکردم. چالش کمی معنای مبارزه میدهد. پس باید به این فرق فکر کرد. من مطمئن بودم که این کار کار من هست.

الان که بهتر ابن‌سینا را میشناسید، چه فکر و احساسی دارید؟

ازش خوشم می‌آید. انسان سخت‌کوش و متعهدی است، دچار احساسات نمیشود، به زندگی عشق میورزد و همین مرا پیوسته به طرف او می‌کشاند
در ۱۵:۲۳ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: خبر

وحشت انگلیسی ها از "نهج البلاغه"

شیعه آنلاین :  یکی از مراجع عظام تقلید در یکی از سخنرانی های خود در مورد فضائل امام علی و کتاب "نهج البلاغه" داستانی را مطرح کرد که شنیدن آن خالی از لطف نیست.

وی در این باره گفت: نیمه های قرن گذشته میلادی که انگلیس ها در سراسر جهان از قدرت و نفوذ بالا و بسیار زیادی برخوردار بودند، حادثه ای رخ داد که مسلمانان باید از آن پند و عبرت بگیرند.

این مرجع تقلید افزود: یک دانشجوی مسلمان که در یکی از دانشگاه های انگلیس تحصیل می کرد، نسخه ای از کتاب "نهج البلاغه" را به استاد خود که یک انگلیسی مسیحی بود، هدیه داد. استاد پس از مطالعه چند صفحه اول کتاب، وحشت زده و شگفت زده شد و فورا نزد استاد خود که یک پرفسور سرشناس بود، رفت و ماجرای دریافت "نهج البلاغه" از شاگردش را بیان کرد و گفت: کتابی بدستم رسیده که مطالب عجیبی درباره حکومت داری، اخلاق و مطالب دیگری در آن نوشته شده است.

این مرجع در ادامه گفت: پرفسور که سخنان آن استاد را شنید، دست او را گرفت و با خود به اتاق شخصی اش برد. پس از ورود، استاد متوجه شد که در اتاق پرفسور و بر روی میز وی نیز نسخه ای از "نهج البلاغه" وجود دارد. پرفسور پیش از وی نسخه ای دریافت کرده و مطالعه نموده بود. پرفسور خطاب به استاد گفت: بنده خودم بارها و بارها این کتاب را مطالعه کرده ام. چیزی از مطالب این کتاب را برای مسلمانان بازگو نکن زیرا اگر آنان بفهمند که در این کتاب چه مطالبی نوشته شده، دیگر چیزی از بریتانیای کبیر در جهان باقی نخواهد ماند.
در ۱۵:۱۹ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: جالب

آیا میدانید؟

آیا میدانید؟

آیا میدانید؟ مخلوط سیر و لیمو، گرفتگی رگ ها را برطرف می کند
آیا می دانید : زنبور از بوی عرق بدش می آید و به کسی که بدنش بو بدهد یا عطر زده باشد حمله می کند؟
آیا می دانید : کتاب رکوردهای گینس ، رکورددار دزیده شدن از کتابخانه های عمومی است.
آیا می دانید : نعناع سکسکه و تنگی نفس را شفا می دهد؟
آیا می دانید : زمین با سرعتی معادل صدوهشتاد هزار کیلومتر در ساعت دور خورشید می چرخد.
آیا می دانید : خوردن یک سیب اول صبح ، بیشتر از قهوه باعث دور شدن خواب آلودگی می شود؟
آیا می دانید : که موریانه ها قادرند تا ۲ روز زیر آب زنده بمانند.
آیا می دانید : برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی باید درون سبد آن یک عدد سیب قرار دهید؟
آیا می دانید : مارها ناشنوا هستند و احساس آنها از محیط اطرافشان براساس ارتعاشاتی است که از زمین دریافت میکنند.
آیا می دانید : فنلاند بهترین آب نوشیدنی و هندوستان بدترین آب نوشیدنی را دارد.
آیا می دانید : نوزاد بیش از ۳۰۰ استخوان دارد که با رشد بعضی از آنها به یکدیگر جوش می خورند؟
آیا می دانید : لایه بیرونی پوست انسان هر ۲ هفته یکبار با سلول های جدید تعویض میشود؟
آیا می دانید : قدمت سیلک کاشان در ایران به ۱۰ هزار سال پیش بازمی گردد.
آیا می دانید : والت دیسنی از موش می ترسید.
آیا می دانید : چین بیشتر از هر کشوری همسایه دارد ، چین با ۱۳ کشور هم مرز است؟
آیا می دانید : مادر و همسر گراهام بل ، مخترع تلفن ، هر دو ناشنوا بودند.
آیا می دانید : بدن انسان قادر است در ظرف یک ساعت دو لیتر عرق تولید کند!؟
آیا می دانید : با چشم غیرمجهز به دوربین یا تلسکوپ ، شش هزار ستاره را در آسمان می توان مشاهده کرد؟
آیا می دانید : در سال ۱۹۹۶ ، ۳۱۵ مورد اشتباه در دیکشنری معروف وبستر وجود داشت.
آیا می دانید : شکلات بر عصب و قلب سگ تاثیر بدی دارد ، با کمی شکلات می تواین یک سگ را کشت.
آیا می دانید : یک قطره الکل ، عقرب را دیوانه می کند و سبب می شود خودش را نیش بزند و بکشد.
آیا می دانید : مایع موجود در نارگیل نارس را می توان به جای پلاسمای خون استفاده کرد.
آیا می دانید : درخت بلوط تا قبل از پنجاه سالگی میوه نمی دهد.
آیا می دانید : بنای برج دوقولوی تجارت جهانی نیویورک به دست ۲ ایرانی بنا شد.
آیا می دانید : عریض ترین آبشار جهان ، آبشار “خن ” در لائوس است که ۱۰ کیلومتر عرض و ۱۵ تا ۲۰ متر ارتفاع دارد.
آیا می دانید : نیکوتین سیگار به سرعت جذب خون می شود و در مدت سی ثانیه به مغز می رسد و بر سلول های عصبی اثر می گذارد؟
آیا می دانید : علت شناور شدن یخ روی آب این است که مولکول آب در حالت یخ زده جای بیشتری می گیرد ؛ بدین علت ، آب یخ زده سبک تر از اب جاری است.
منبع : جوان امروز
در ۱۵:۱۶ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: دانستنیها

۱۹ مرداد ۱۳۹۱

قیافه‌های دیدنی‌ از ورزشکاران المپیک

قیافه‌های دیدنی‌ از ورزشکاران المپیک






























































در ۱۸:۰۱ هیچ نظری موجود نیست:
با ایمیل ارسال کنیداین را در وبلاگ بنویسید!‏هم‌رسانی در X‏در Facebook به اشتراک بگذارید‏اشتراک‌گذاری در Pinterest
برچسب‌ها: دیدنیها
پست‌های جدیدتر پست‌های قدیمی‌تر صفحهٔ اصلی
اشتراک در: پست‌ها (Atom)

در باره من

: (( میهن دوستی ، دسته و گروه نمی خواهد ! این خواستی است همه گیر ، که اگر جز این باشد باید در شگفت بود . )) ٪٪٪ دوستان عزیز در این وبلاگ بنده قصد هیچگونه اهانت یا بی ادبی به هیچ شخص یا گروهی را نداشته وندارم ، اینجا نه وبلاگ سیاسی و نه مذهبی ونه مستهزن است و نه قصد « خدای نکرده » توهین به مقدسات دیگران ، هر کسی از هر مطلبی یا تصویری به هر علتی خوششان نیامد با دادن پیام یا نظر یا میل به اینجانب ، بنده بدون پرسیدن علت ، آن مطلب یا تصویررا حذف خواهم کرد « چون دوست ندارم حتی یک نفر» از وبلاگم بدش بیاید چون اگرغیراین باشد وجود خارجی این وبلاگ معنی ندارد ، چون قرار نیست که هرچه را که من دوست دارم و یا در وبلاگم گذاشته ام دیگران هم ازش خوششان بیاد و یا تائیدش کنن «« اوس کریم پشت و پناه تان باشد »» در ضمن من اصلا نمی دونم که « صیاصت » را با کدام «جیم» مینویسند ٪٪٪

برچسب‌ها

  • ـــ(((دانستنیهای پراکنده)))ـــ (7)
  • آیا می دانید؟ (9)
  • ابداعات وطراحیهای خلاقانه (7)
  • ایران ما (110)
  • ایران ما (اماکن کهن) (1)
  • ایران ما (باستان) (22)
  • ایران ما (تاریخ)، (23)
  • ایران ما (تصاویر)، (40)
  • ایران ما (داستان های تاریخی) (23)
  • ایران ما (زبان) (1)
  • ایران ما (شیرزنان) (11)
  • ایران ما (مشاهیر) (27)
  • ایران ما (مشاهیرکهن) (16)
  • ایران ما خبر (32)
  • ایران ما(طبیعت) (20)
  • پزشکی (27)
  • تست روانشناسی و سلامت روحی (2)
  • تست هوش (27)
  • تصاویر خاص (8)
  • تغذیه (45)
  • تک عکس (36)
  • جالب (176)
  • جملات پند آموز (136)
  • جملات تامل برانگیز (66)
  • جملاتی خاص (33)
  • حکایت (29)
  • خبر (81)
  • خطای دید (27)
  • داستان (38)
  • داستان واقعی (11)
  • داستانک (63)
  • دانستنیها (108)
  • دانستنیهای حیوانات (45)
  • دانستنیهای اینترنت (18)
  • دانستنیهای بدن (48)
  • دانستنیهای تاریخی (1)
  • دانستنیهای روزمره (49)
  • دانستنیهای علمی (67)
  • دیدنیها (112)
  • دیدنیهای جالب وطنز (9)
  • دیدنیهای حیوانات (41)
  • دیدنیهای دنیای امروزی (93)
  • دیدنیهای طبیعت (44)
  • دیدنیهای متحرک، (55)
  • دیدنیهای ورزشی، (6)
  • دیدنیهای هنرعکاسان (8)
  • دیدنیهای هنری (88)
  • روزنامه کیهان (1)
  • زمین ما (16)
  • شعر (16)
  • شگفت انگیزها (37)
  • طنز (83)
  • عالی (38)
  • علمی (78)
  • فيلم (3)
  • کاریکاتور (11)
  • كاريكلماتور (5)
  • مذهبی (2)
  • معما (12)
  • نجوم (59)
  • نشنال‌ جئوگرافیک (2)
  • نظامی (6)
  • نوآوری و اختراعات (15)
  • واقعی (64)
  • یکی از باورهایم (16)

وبلاگ های دیگر CHEDDANو دوستان

  • RSS of miyanali.com
    نیاز به کمک دارم،لطفا راهنمایی بفرمائید،متشکرم.
    ۵ سال قبل
  • چیدان
    مارگزیدگی با پای این دختر چه کرد! (18+)
    ۷ سال قبل
  • cheddanjp
    cheddan-60 よのなかのる-る
    ۱۲ سال قبل
  • cheddanのブログ
    cheddan-60 よのなかのる-る
    ۱۲ سال قبل
  • Cheddan
    هگل و پيش بيني تاريخ ايرانيان
    ۱۳ سال قبل
  • cheddan
    جمله هاي کوچک - درس هاي بزرگ
    ۱۳ سال قبل
  • ログイン - Webnode
  • https://www.facebook.com/cheddan148?ref=tn_tnmn

پست های پرطرفدار

  • عکس / شجاعت یا دیوانگی
    شجاعت یا دیوانگی
  • شگفتی‌های یخی در سراسر دنیا
    برترین ها: اگر حتی برف و سرما و یخ را دوست نداشته باشید هم با دیدن این ساختارهای یخی و یخرودها، آنها را بسیار دوست خواهید داشت. این ساخت...
  • پرندگان آزادی «پاپ» شکار شدند! +عکس
    به گزارش دیل میل در مراسم دعای امروز واتیکان، پاپ فرانسیس به همراه دو کودک اقدام به آزادی دو کبوتر با هدف پذیرش دعا و نمادی از یک حرکت خوب ...
  • عکس / این ها نقاشی هستند
    این ها نقاشی هستند نقاشی های  Jason de Graaf’s
  • ترسناک‌ترین کرم بی‌خطر در جنگل! +عکس
    باشگاه خبرنگاران:   گاهی اوقات در میان جنگل، کارشناسان به حیواناتی می رسند که تا به حال دیده نشده اند و در نگاه اول خیلی متعجب کننده است. ...
  • حیوانات در قاب سیاه‌وسفید
    حیوانات در قاب سیاه‌وسفید     مجله مهر:  
  • اتاقی برای بعد از اتمام و نابودی دنیا! +عکس
    خبرآنلاین:   اگر روزی فاجعه ای باعث از بین رفتن کره زمین شود، با دو میلیارد بذر و تخم گیاهان و محصولات کشاورزی که در اینجا نگهداری می شود،...
  • کارت ویزیت های خلاقانه
    برترین ها:  
  • اقدامات لازم برای سکونت در مریخ +عکس
      پذیرش اولیه داوطلبان سفر یکطرفه به مریخ از روز هشتم ژانویه 2013 (19 دی 92) آغاز شده و مهلت ارسال درخواست ها آگوست 2013 پایان می یابد؛ این...
  • افتخار کنیم یا تاسف بخوریم؟
    پروفسور محمد جمشیدی مدیر برنامه های داخلی ایستگاه فضایی ناسا فیروز نادری مدیر برنامه اجرایی سیاره مریخ در ایستگاه فضایی ناسا حمید برنجی ...

بايگانی وبلاگ

  • ◄  2014 (398)
    • ◄  10/05 - 10/12 (1)
    • ◄  09/21 - 09/28 (1)
    • ◄  07/20 - 07/27 (11)
    • ◄  07/13 - 07/20 (16)
    • ◄  07/06 - 07/13 (16)
    • ◄  06/29 - 07/06 (19)
    • ◄  06/22 - 06/29 (20)
    • ◄  05/25 - 06/01 (4)
    • ◄  05/11 - 05/18 (6)
    • ◄  05/04 - 05/11 (19)
    • ◄  04/27 - 05/04 (19)
    • ◄  04/20 - 04/27 (14)
    • ◄  04/13 - 04/20 (12)
    • ◄  04/06 - 04/13 (22)
    • ◄  03/30 - 04/06 (15)
    • ◄  03/23 - 03/30 (13)
    • ◄  03/16 - 03/23 (21)
    • ◄  03/09 - 03/16 (24)
    • ◄  03/02 - 03/09 (13)
    • ◄  02/23 - 03/02 (24)
    • ◄  02/16 - 02/23 (14)
    • ◄  02/09 - 02/16 (10)
    • ◄  02/02 - 02/09 (14)
    • ◄  01/26 - 02/02 (16)
    • ◄  01/19 - 01/26 (21)
    • ◄  01/12 - 01/19 (14)
    • ◄  01/05 - 01/12 (19)
  • ◄  2013 (1044)
    • ◄  12/22 - 12/29 (13)
    • ◄  12/15 - 12/22 (9)
    • ◄  12/08 - 12/15 (13)
    • ◄  12/01 - 12/08 (12)
    • ◄  11/24 - 12/01 (2)
    • ◄  11/17 - 11/24 (1)
    • ◄  11/10 - 11/17 (1)
    • ◄  11/03 - 11/10 (13)
    • ◄  10/27 - 11/03 (22)
    • ◄  10/20 - 10/27 (33)
    • ◄  10/13 - 10/20 (18)
    • ◄  10/06 - 10/13 (9)
    • ◄  09/29 - 10/06 (10)
    • ◄  09/22 - 09/29 (12)
    • ◄  09/15 - 09/22 (12)
    • ◄  09/08 - 09/15 (11)
    • ◄  09/01 - 09/08 (18)
    • ◄  08/25 - 09/01 (25)
    • ◄  08/18 - 08/25 (17)
    • ◄  08/11 - 08/18 (18)
    • ◄  08/04 - 08/11 (12)
    • ◄  07/28 - 08/04 (13)
    • ◄  07/21 - 07/28 (8)
    • ◄  07/14 - 07/21 (11)
    • ◄  07/07 - 07/14 (18)
    • ◄  06/30 - 07/07 (20)
    • ◄  06/23 - 06/30 (35)
    • ◄  06/16 - 06/23 (12)
    • ◄  06/09 - 06/16 (23)
    • ◄  06/02 - 06/09 (29)
    • ◄  05/26 - 06/02 (27)
    • ◄  05/19 - 05/26 (32)
    • ◄  05/12 - 05/19 (51)
    • ◄  05/05 - 05/12 (29)
    • ◄  04/28 - 05/05 (46)
    • ◄  04/21 - 04/28 (30)
    • ◄  04/14 - 04/21 (23)
    • ◄  04/07 - 04/14 (21)
    • ◄  03/31 - 04/07 (21)
    • ◄  03/24 - 03/31 (20)
    • ◄  03/17 - 03/24 (14)
    • ◄  03/10 - 03/17 (31)
    • ◄  03/03 - 03/10 (33)
    • ◄  02/24 - 03/03 (46)
    • ◄  02/17 - 02/24 (35)
    • ◄  02/10 - 02/17 (20)
    • ◄  02/03 - 02/10 (30)
    • ◄  01/27 - 02/03 (21)
    • ◄  01/20 - 01/27 (15)
    • ◄  01/13 - 01/20 (24)
    • ◄  01/06 - 01/13 (25)
  • ▼  2012 (849)
    • ◄  12/30 - 01/06 (25)
    • ◄  12/23 - 12/30 (22)
    • ◄  12/16 - 12/23 (17)
    • ◄  12/09 - 12/16 (25)
    • ◄  12/02 - 12/09 (48)
    • ◄  11/25 - 12/02 (49)
    • ◄  11/11 - 11/18 (15)
    • ◄  11/04 - 11/11 (50)
    • ◄  10/28 - 11/04 (16)
    • ◄  10/21 - 10/28 (43)
    • ◄  10/14 - 10/21 (4)
    • ◄  10/07 - 10/14 (16)
    • ◄  09/30 - 10/07 (7)
    • ◄  09/23 - 09/30 (24)
    • ◄  09/16 - 09/23 (2)
    • ◄  09/09 - 09/16 (42)
    • ◄  09/02 - 09/09 (7)
    • ◄  08/26 - 09/02 (24)
    • ◄  08/19 - 08/26 (23)
    • ◄  08/12 - 08/19 (26)
    • ▼  08/05 - 08/12 (21)
      • یک آبادانی گیاهخوار، قوی‌ترین مرد آلمان
      • معجزه درمان با روش سلول درماني و PRP
      • تصويري ديدني از شليك صاعقه به آبشار بلند جهان
      • گف‌وگو با بن‌کینگزلی بازیگر نقش ابوعلی سینا در فیل...
      • وحشت انگلیسی ها از "نهج البلاغه"
      • آیا میدانید؟
      • قیافه‌های دیدنی‌ از ورزشکاران المپیک
      • 15 کاربرد متفاوت خمیر دندان که نمی دانستید
      • یکصد و ده «ضرب‌المثل حقوقی» رايج در دنيا!
      • کاربردهای نوشابه به غیر از خوردن!
      • آیـا دنیـا چنـد مـاه دیگـر به پایـان خواهـد رسیـد؟
      • بابک فردوسی، مدیر ایرانی در ناسا و موی تاج‌خروسی م...
      • دانستنی های جالب از دنیای حیوانات
      • چه کسانی سازندگان اصلی اهرام مصر بودند؟
      • داستانک؛ کارمندان خوشمزه!
      • بمب اتم
      • 7 ایرانی موفق در هالیوود
      • "درود بر شرف و غیرتت دختر آریایی
      • عکس/ فرمانده ایرانی پرواز مریخ نورد ناسا
      • مریخ‌نورد «کنجکاوی» با موفقیت بر سطح سیاره سرخ فرو...
      • خوشبختی یعنی
    • ◄  07/29 - 08/05 (21)
    • ◄  07/15 - 07/22 (14)
    • ◄  07/08 - 07/15 (11)
    • ◄  06/24 - 07/01 (27)
    • ◄  06/17 - 06/24 (5)
    • ◄  06/10 - 06/17 (5)
    • ◄  06/03 - 06/10 (15)
    • ◄  05/27 - 06/03 (7)
    • ◄  05/20 - 05/27 (8)
    • ◄  05/13 - 05/20 (6)
    • ◄  04/29 - 05/06 (6)
    • ◄  04/08 - 04/15 (8)
    • ◄  04/01 - 04/08 (4)
    • ◄  03/25 - 04/01 (8)
    • ◄  03/18 - 03/25 (13)
    • ◄  03/11 - 03/18 (13)
    • ◄  03/04 - 03/11 (35)
    • ◄  02/26 - 03/04 (20)
    • ◄  02/19 - 02/26 (24)
    • ◄  02/12 - 02/19 (3)
    • ◄  02/05 - 02/12 (8)
    • ◄  01/29 - 02/05 (26)
    • ◄  01/15 - 01/22 (20)
    • ◄  01/08 - 01/15 (22)
    • ◄  01/01 - 01/08 (14)
  • ◄  2011 (455)
    • ◄  12/25 - 01/01 (36)
    • ◄  12/18 - 12/25 (19)
    • ◄  12/11 - 12/18 (4)
    • ◄  12/04 - 12/11 (4)
    • ◄  11/13 - 11/20 (2)
    • ◄  10/23 - 10/30 (2)
    • ◄  10/16 - 10/23 (7)
    • ◄  10/09 - 10/16 (14)
    • ◄  10/02 - 10/09 (27)
    • ◄  09/25 - 10/02 (19)
    • ◄  09/18 - 09/25 (52)
    • ◄  09/11 - 09/18 (6)
    • ◄  09/04 - 09/11 (5)
    • ◄  08/28 - 09/04 (15)
    • ◄  08/21 - 08/28 (2)
    • ◄  08/14 - 08/21 (24)
    • ◄  08/07 - 08/14 (12)
    • ◄  07/31 - 08/07 (10)
    • ◄  07/24 - 07/31 (32)
    • ◄  07/17 - 07/24 (86)
    • ◄  07/10 - 07/17 (21)
    • ◄  03/27 - 04/03 (3)
    • ◄  03/20 - 03/27 (1)
    • ◄  03/13 - 03/20 (1)
    • ◄  03/06 - 03/13 (11)
    • ◄  02/27 - 03/06 (6)
    • ◄  02/13 - 02/20 (6)
    • ◄  01/23 - 01/30 (1)
    • ◄  01/16 - 01/23 (4)
    • ◄  01/09 - 01/16 (15)
    • ◄  01/02 - 01/09 (8)
  • ◄  2010 (7)
    • ◄  12/26 - 01/02 (7)

دنبال کننده ها

زمینه ته نقش. با پشتیبانی Blogger.