۲۹ فروردین ۱۳۹۳

کشف سیاره‌ای مشابه ‌کره زمین در خارج از منظومه شمسی


تلسکوپ فضایی کپلر سیاره‌ای خارج از منظومه شمسی کشف کرده است که شباهت‌های قابل توجهی به کره زمین دارد. احتمال دارد که در سطح این سیاره آب جریان داشته باشد. این کشف جان تاز‌ه‌‌ای به آرزوی زندگی فرازمینی داده است.
اخترشناسان آمریکایی اعلام کردند، برای نخستین بار سیاره‌ای به بزرگی کره زمین خارج از منظومه شمسی کشف کرد‌‌ه‌اند. این سیاره در فاصله‌ای از سیاره مادر خود در گردش است که این فاصله شکل‌گیری حیات در سطح آن را امکان پذیر می‌کند.
اخترشناسان با انتشار مقاله‌ای در مجله علمی "ساینس" خاطر نشان کرده‌اند که احتمال دارد بر سطح این سیاره آب جریان داشته باشد. آب جاری یکی از شرایط اصلی شکل‌گیری حیات در یک سیاره به شمار می‌رود.
البته اخترشناسان آمریکایی هنوز هیچ نشانی از آب جاری بر روی این سیاره پیدا نکرده‌اند و تنها بر اساس اطلاعاتی که تلسکوپ فضایی کلپر مخابره کرده، احتمال وجود آب بر سطح این سیاره را مطرح کرده‌اند.
تلسکوپ کپلر این سیاره را که "کپلر ۱۸۶-اف" نام گرفته، در فاصله ۴۹۰ میلیون سال نوری از زمین رصد کرده است. این سیاره همراه چهار سیاره دیگر دور یک ستاره مادر که یک کوتوله است، در گردش است. ستاره‌های کوتوله کوچکتر از خورشید منظومه شمسی هستند و دمای کمتری هم دارند.
"کپلر ۱۸۶ اف" که بزرگترین سیاره منظومه خود است، حدود ده درصد بزرگتر از زمین و در فاصله از ستاره مادر خود در گردش است که دمای آن نه بسیار سرد و نه بسیار گرم است و امکان شکل‌گیری آب جاری بر سطح آن وجود دارد.
تلکسوپ کپلر سال ۲۰۰۹ به فضا پرتاب شد تلکسوپ کپلر سال ۲۰۰۹ به فضا پرتاب شد
تلسکوپ فضایی کپلر که سال ۲۰۰۹ با هدف شناسایی سیاره‌هایی مشابه زمین به فضا پرتاب شد، تا کنون ۱۸۰۰ سیاره خارج از منظومه شمسی را کشف کرده است.
از این تعداد ۲۰ سیاره در محدوده‌ای قابل سکونت حول ستاره مادر خود در گردش هستند.
تمامی این سیاره‌ها غیر از "کپلر ۱۸۶-اف" بزرگتر از کره زمین هستند، به گونه‌ای که نمی‌توان با قاطعیت گفت آیا سیاره‌هایی خاکی مانند زمین هستند یا مانند نپتون از گاز فشرده تشکیل شده‌اند.
سیار‌ه‌هایی که قطر آن از یک و نیم برابر قطر زمین بزرگتر است، در اتمسفر خود پوشش متراکم گازی شامل اکسیژن و هیدروژن ندارند و در نتیجه شکل‌گیری آب در سطح آنها ممکن نیست.

DW.DE

 

۲۸ فروردین ۱۳۹۳

اقدام عجیب زنی که از زندگی کردن خسته شده بود!!


اقدام عجیب زنی که از زندگی کردن خسته شده بود!!


اقدام عجیب زنی که از زندگی کردن خسته شده بود!!

روزنامه "دیلی میل" نوشت: «دومین زن انگلیسی که از زندگی خود خسته شده بود در یک کلینیک خودکشی به نام "دیگنی تاس" در کشور سوئیس به زندگی خود پایان داد.»


روزنامه "دیلی میل" نوشت: «دومین زن انگلیسی که از زندگی خود خسته شده بود در یک کلینیک خودکشی به نام "دیگنی تاس" در کشور سوئیس به زندگی خود پایان داد.»
«این زن 99 ساله که هیچ گونه مریضی خاصی نداشت و صرفا از زندگی خسته شده بود تصمیم گرفت به کمک این کلینیک به زندگی خود خاتمه دهد.»

دکتر وی دراین باره می گوید: «این زن هیچ گونه بیماری و یا نقص عضو نداشته است و صرفا آنچه که در زندگی می دید لذتی برایش نداشت به همین دلیل وی از این حق برخوردار بود که به زندگی خود خاتمه دهد.»
این دکتر ادامه داد: «همین طور شما هم اگر ذهن سالمی دارید می توانید تصمیم بگیرید که آیا به زندگی خود خاتمه بدهید یا خیر.»

دیلی میل ادامه داد: «زن انگلیسی قبلی که به کمک این کلینیک خودکشی کرد معلم بازنشسته ای بود که از رشد زندگی مدرن خسته شده بود و اعتقاد داشت که تکنولوژی جامعه را تغییر داده است و به همین دلیل تصمیم به خودکشی گرفت.»

در پایان این گزارش آمده است: «سالانه سه هزار نفر در سوئیس به کمک کلینیک های خودکشی به زندگی خود خاتمه می دهند.»


نظر شما چیست؟ آیا انجام دادن چنین کاری درست است یا مخالف اصول زندگی می باشد؟
 

بازسازی چهره با چاپ سه‌بعدی +عکس

خبرگزاری فارس: با بوجود آوردن یک پوشش محافظ خارجی سفارشی، تکنولوژی در خدمت عمل جراحی زیبایی در آمده است.

«استفان پاور» اولین مردی است که صورت خود را با چاپ سه بعدی بازسازی کرده است؛ وی در سال 2012 پس از تصادف با موتور سیکلت آسیب شدید دید و اثرات و شکاف‌های قابل توجهی در صورت وی بوجود آمد که پزشکان با عمل جراحی نیز نتوانستند آنها را از بین ببرند اما آنها توسط چاپ سه بعدی قسمتی از صورت او را طراحی کردند و نتایج مفیدی داشت.


پزشکان برای تجسم ساختار داخلی مغز از جمجمه بیمار اسکن گرفتند که این کار موجب تسهیل در تولید چهره شد و چاپ سه بعدی را برای اندازه گیری روی صورت بیمار قرار دادند که این تکنولوژی برای جراحان در خصوص بازسازی صورت مفید بود.

این عملیات توسط جراحان بیمارستان «موریستون» در سوانسی و دانشگاه کاردیف انجام شد که در حال حاضر پزشکان بر این باورند که نتیجه کاملا بی نقص نیست اما انتظار می‌رود در آینده بهبود پیدا می‌کند.







عکس: كويري پر از آب

تاپ ناپ: با شنيدن نام كوير هميشه انسان به منطقه اي خشك و بدون آب فكر ميكند. ولي در جنوب صحراي ناميب شن هاي كويري ساحل اقيانوس اطلس را تشكيل ميدهند. ديدن اين كوير و اين اقيانوس در كنار هم كمي گيج كننده به نظر خواهد رسيد.




















هنرنمایی بی‌نظیر با اتو +عکس

تاپ ناپ: هنرمند خلاق انگلیسی به نام Benjamin Shine با اتو کردن پارچه های توری و نازک و فرم دادن به آنها نقاشی هایی بسیار زیبا و دیدنی خلق کرده است.قبلا يكي از اثار اين هنرمند را منتشر كرده بوديم. در اين آلبوم سري جديد آثار وي را مشاهده ميكنيد.



























۲۶ فروردین ۱۳۹۳

وسیله‌ای کاربردی برای پدرای خوب! +عکس

تاپ ناپ: یک کریر و حمل کننده کوچک کودک جالب به نام پیگی بک رایدر را در این آلبوم مشاهده میکنید. وسیله ای برای کول کردن راحت و بی دردسر کودکان توسط والدین. این کریر نه تنها برای کودک خیلی راحتتر است بلکه برای پدر و مادر ها هم رفاه بیشتری خواهد داشت زیرا وزن کودک را به تناسب و بدون صدمه به بخش های مختلف تقسیم میکند و از فشار آوردن به بدن جلوگیری میکند.



















سردرهای فراموش شده تهران +عکس

ایسنا: ﺩﺭ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺩﻭﺭﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ ﺳﺮﺩﺭ ﻭ ﻛﺘﻴﺒﻪ ﻳﮑﻲ ﺍﺯ ﺍﺟﺰﺍﻱ ﺍﺻﻠﻲ ﻭﺭﻭﺩﻱ‌ﻫﺎی منازل ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺧﺎﻧﻪ‌ﻫﺎ ﺑﻪ‬‬ ﻭﻳﮋﻩ ﺧﺎﻧﻪ‌ﻫﺎﻱ ﺍﻋﻴﺎﻥ ﻭ ﺍﺷﺮﺍﻑ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﺳﺮﺩﺭ ﻣﺠﻠﻞ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺧﺎﻧﻪ‌ﻫﺎﻱ ﻋﺎﻣﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻴﺰ ﺳﺮﺩﺭﻫﺎﻱ ﺳﺎﺩﻩ ‬‬ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ‌ﻫﺎ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻛﺘﻴﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲ‌ﮔﺮﻓﺖ.

ﻛﺘﻴﺒﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻨﺮﻣﻨﺪ ﻣﻌﻤﺎﺭ ﻭ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﻭ ﻗﺪﺍﺳﺖ‬‬ ﺧﺎﺻﻲ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺳﺎﺧﺖ ﺁﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻮﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺻﺮﻑ ﻣﻲ‌ﻛﺮﺩﻧﺪ ﺗﺎ ﻛﺘﻴﺒﻪ‌ﺍﻱ ﺯﻳﺒﺎ،‬‬ﺩﻟﻨﺸﻴﻦ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺧﻠﻖ ﻛﻨﻨﺪ تا ﻫﺮ ﺑﻴﻨﻨﺪﻩ‌ﺍﻱ ﺭﺍ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﻴﺮ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ.ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﭘﻬﻠﻮﻱ ﺍﻭﻝ ﺑﺎ ﮔﺮﺍﻳﺶ ﺯﻳﺎﺩ ﺑﻪ ‬‬ﺳﺒﻚ ﺑﺎﺳﺘﺎﻧﻲ ﺩﺭ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﻭ ﺑﺮﺍﻧﮕﻴﺨﺘﻦ ﺣﺲ ﻣﻠﻲ‌ﮔﺮﺍﻳﺎﻧﻪ، ﻧﻤﺎﺩﻫﺎ ﻭ ﻧﺸﺎﻧﻪ‌ﻫﺎﻱ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻭﺿﻮﺡ ‬‬ﺑﺮ ﺳﺮﺩﺭ ﻣﻨﺎﺯﻝ ﻧﻘﺶ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ.

ﺑﺎ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﮔﻴﺮﻱ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﻏﺮﺑﻲ ﺩﺭ ﺩﻭﺭﻩ ﭘﻬﻠﻮﻱ ﺩﻭﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﻭﻳﮋﮔﻲ‌ﻫﺎﻳﻲ ‬‬ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩ، ﺗﺰﻳﻴﻨﺎﺕ ﻧﻤﺎﻱ ﻭﺭﻭﺩﻱ‌ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺳﺎﺩﮔﻲ ﺭﻓﺖ ﻭ ﺟﺎﻱ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺳﻨﮓ‌ﻫﺎﻱ ‬‬ﺗﺰﻳﻴﻨﻲ، ﺳﻴﻤﺎﻥ، ﻣﻮﺍﺩ ﻭ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﺟﺪﻳﺪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻋﺎﻣﻞ ﺣﺬﻑ ﺗﺰﻳﻴﻨﺎﺕ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺳﺒﺐ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﺭﻓﺘﻦ ‬‬ﻛﺘﻴﺒﻪ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﻏﻠﺐ ﻭﺭﻭﺩﻱ‌ﻫﺎﻱ ﻣﻨﺎﺯﻝ شد.

ﻭﺿﻌﻴﺖ ‬‬ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﺍﻧﻲ ﻣﺼﺎﻟﺢ ﻭ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺯﻳﺎﺩ ﺳﺎﺧﺖ ﺳﺮﺩﺭﻫﺎ ﻭ ﻛﺘﻴﺒﻪ‌ﻫﺎ ﻧﻴﺰ ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮ ﻋﻮﺍﻣﻠﻲ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ‬‬ﺭﻭﻧﺪ ﻧﺰﻭﻟﻲ ﻧﻘﺶ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. امروزه با چرخ زدن در محله‌های قدیمی تهران کمتر اثری از این سردرها دیده می‌شود و خود صاحبان منازل، سازمان شهرداری و میراث فرهنگی تهران نیز تمایلی برای حفظ این آثار ندارند.