۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲

گوجه سبز فشار خون را كنترل می كند




کاهش فشار خون و کنترل چربی خون از مهمترین خواص درمانی گوجه سبز است و در جلوگیری از پیری سلول ها نقش مهمی دارد.

گوجه سبز اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول‌ها و سرطان دارد و خوردن این میوه فشار بالاي خون شما را تحت كنترل در‌مي‌آورد، چربي خون ‌را كاهش داده و  رسوبات را از خون حذف مي‌كند .
همچنین مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. علاوه بر آن به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود. ، بعضی از تحقیقات دیگر بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند.
مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

بنا به این گزارش: تحقیقات نشان می دهد به ازای هر 100 گرم گوجه سبز 51/8 گرم کربوهیدرات ،5 درصد ویتامین آ و ½ درصد ویتامین ب1 و 9/1 درصد ویتامین ب2 دارد از طرف دیگر این میوه باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.


هیچ نظری موجود نیست: